ljusatoner.blogg.se

Välkommen att följa vårt arbete med att skapa ett mysigt och trivsamt hem <3

Att tjuvstarta ♥

Kategori: Vardagsrum

 
 
Efter att vi städat i eftermiddags kände vi att det var ok att tjuvstarta helgmyset lite tidigare med lite grillade marshmallows! Tack Sanna för att du lämnade kvar lite sötsaker till oss :)
 
 
Idag vaknade vi upp endast vi i familjen. Kusin Sanna med familj lämnade oss igår för att resa hem till sitt och det känns faktisk lite vemodigt att tiden tillsammans har gått så fort! Det blev i alla fall många varma och soliga dagar under deras tid här i Sverige. Vilket var härlig då vi kunde vistas mycket tid utomhus.
 
Vi får se det från den ljusa sidan att tiden som alltid rusar fram och att vi ses snart igen då ett år trots allt går rätt så fort !
 
 

Kommentarer

  • madelene säger:

    Hög mysfaktor! Snyggt & härligt med egen kamin. Tycker att hösten är en perfekt tid för att försöka varva ner & tillbringa & mysa lite extra med familjen. Visserligen är det mycket i samband med skolstart osv. Ja, tiden går så fort....det gäller att ta tillvara den på bästa sätt. Du verkar lyckas bra med det Ingela.

    Ha det bra.
    Kram från mig i Lövberga
    //m

    Svar: Ja, tiden är knapp och det är inte alltid lätt att hitta tid i vardagen för lugn och mys! Det gäller att ta tillvara det små vardagliga stunderna och göra det bästa helt enkelt :) håller med om att det blir skönt att hösten snart infinner sig så det blir lite mer tid över.Kram från oss i Ume ♡
    Ingela Eliasson

    2013-09-13 | 09:50:04
    Bloggadress: http://linneagarden.blogspot.com

Kommentera inlägget här: