ljusatoner.blogg.se

Välkommen att följa vårt arbete med att skapa ett mysigt och trivsamt hem <3

vardag ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Första blomman tittar fram ♡
 
 
 
 
 
 
Nu närmar vi oss vardagen och just i morgon börjar jag åter jobbet. Det ska bli roligt och skönt att åter få rutiner på tider både för oss själva och barnen. Sommaren och vår ledighet har som för alla andra varit en berg och dalbana när det gäller väderleken. Nu spås i alla fall vackert väder så förhoppningsvis får vi njuta av en varm och solig sensommar. 
 
Mina pelargoner som blåste sönder i början av juni har nu äntligen återhämtat sig och de första blommorna börjar komma.   För övrigt har det växt en hel del trots att vi många gånger har längtat till värmen som vi hade förra året. Vårt lilla trädgårdslan har till trots levererat både rädisor, sallad och rabarber och senare hoppas vi även på lite krusbär och hallon :)
 
 
 
 
 
 
 

ja ♡

Kategori: Aktiviteter

 
En kärlekskyss ♡
 
 
 
 
 
Vi fick verkligen vara med om ett annorlunda brölopp i sommar :) E och D hade sedan tidigare vigt sig i Usa men ville givetvis även göra en vigselakt här hemma i Sverige. Det hela hölls i en ishall vilket var brudens önskemål då hockeyn ligger henne varmt om hjärtat. Hennes mamma hade verkligen lagt ner tid och kraft och lyckats skapa en feststämning i den annars så stora lokalen. Altaret var ett lövat ishockeymål där paret lovade varandra evig kärlek ♡
 
 
 
 
 
 
 
 

till sjöss ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Båttur i badhusparken ♡
 
 
 
 
 
I samband med att vi besökte kusinerna i Östersund rond 2 så var det passande nog Storsjöyran. Vi fick en trevlig tur i deras fina båt och kunde avnjuta vackert väder och musiken som strömmade från uppträdandet från scenen i badhusparken. Den mysiga upplevelsen avslutades i samband med att lille man V blev trött och ville in i land! Underbart är kort brukar det väl sägas! Vi missade tyvärr Tove Styrke men kunde somna till det dova soundet av Sting :)