ljusatoner.blogg.se

Välkommen att följa vårt arbete med att skapa ett mysigt och trivsamt hem <3

andra pris ♡

Kategori: Aktiviteter

 
En fin fin trädgårdslang från Garden Glory ♡
 
 
 
I somras deltog vi  i en fototävling som Smålandsvillan anordnade. Det gällde att ta tre bilder på sin tgård och utifrån dem samla röster. Vi lyckades få så pass många röster så det räckte ända fram till andra priset :) Visst hade det varit ännu  trevligare att vinna första pris som var en robotgräsklippare och få lite mer tid för annat då  någon annan gör jobbet! 
 
På den tredje bilden syns uteplatsen på baksidan som blev klar under sommaren. Där har vi kunnat nyttja den lilla kvällssol som funnits. Så det var verkligen ett bra sommarprojekt.  Dock behöver vi betsa trallen men det får vänta till nästa år så att det tryckade virket har torkat upp. 
 
 
 
 
 
 
 

stanna hemma ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Hittat sin plats ♡
 
 
 
 
Sommarens små loppisfynd har fått hittat plats i vardagsrummet. Bordet får nu vara fundament till H farfars gamla radio.  Den har ett riktigt fint ljud så den använder vi som kompliment till spotify. Taklampan är ett nytt inköp som jag tycker passar fint till radions mässingdetaljer. Det är alltid lika roligt att få blanda nytt med gamla fynd som också har en historia.
 
I helgen fick jag och Saga lite egen tid tillsamman :) H och Ville åkte mot Jämtland och vi bestämde oss för att vara hemma.  Det händer verkligen inte ofta att vi tillbringar så mycket tid bara hon och jag. Vi har gjort det vardagliga stöket som måste göras på helgen men denna gång tillsammans och utan protester. Vi har hunnit ut på stan och strosat runt i butiker, fikat, haft spabad, myst i soffan och tittat på film efter film och mumsat en massa godis.  Idag söndag blir det innebany för Saga men jag kommer stanna hemma och börja slipa och arbeta på en gammal skänk jag hittade på pmu i sommras. 

några burkar ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Egen rödvinbärsgele ♡
 
 
 
 
Lite av allt blev det verkligen den här sommaren men det lilla som blev av bär och grönsaker har jag med varsam hand tagit reda på. Det blev slutligen några burkar rödvinbärsgele som är så gott att ha till höstgrytor. Jordgubbarna mixade vi och tömde upp i iskuber för att kunna ha till jordgubssmoothie och krusbären förädlades till sylt.