ljusatoner.blogg.se

Välkommen att följa vårt arbete med att skapa ett mysigt och trivsamt hem <3

gammalt men nytt ♡

Kategori: Aktiviteter


 
Den gamla ljustaken i ny svart skepnad ♡
 
 
 
 
För en tid sedan köpte jag den här gamla ljustaken på pmu och nu har den fått bli omsvept av svart färg och fått ta plats i vardagsrummet. Jag hade först tänkt att den skulle göras om till en lampa men det får bli ett senare projekt.  Just nu passar den fint som sin ursprungsfunktion. I morgon ska jag försöka ta mig tid och åka dit igen och se om jag har tur och hittar något jag tycker om ♡
 
 
 
 
 

idag hemma ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Hemma idag i lugnet med pappas gamla nalle ♡
 
 
 
Efter några dagar och en natts hostande  fick Ville stanna hemma idag för att vila och förhoppningsvis inte bli sämre i sin förkylning.  Så idag blev det en lugn start på dagen och sedan har vi fördrivit tiden med att spelat kort och sett en rad med olika filmer. 
 
Videriset som jag plockade i helgen har redan hunnit slå ut i fina små ulliga små videkissar. Det dröjer nog säkert inte länge förrän de går att plocka färdigutslagna utomhus.
 
 
 
 

i helgen ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Roligt att klara av att åka skidor helt själv ♡
 
 
 
I helgen fick vi en trevlig stund tillsammans i skidbacken. Solen strålade och det var så där härligt när man känner att solen värmer mot ansiktet och våren är på gång.  Ville lyckades hitta rätt efter ett tag med både lämplig fart och svängar så nu får framför allt H spara på sin rygg.
 
 
 
 
 

lite av varje ♡

Kategori: Aktiviteter

 
 
Villes hemgjorda ♡-dags kort
 
 
 
I helgen har vi hunnit med lite av varje :) fira alla ♡ med bl. vinst för Ibk Dalen flickor 04,  resturangbesök med trevligt sällskap och mello med lördagsgodis blev en trevlig avrundning av lördagen.  Söndag fylldes med innebandyträning för Ville och därefter en lekeftermiddag på Leos lekland. Inte konstigt att helgerna går i raketfart när det hela tiden är någon tid att passa. Tids nog kommer man säkert att fundera över vad man ska göra med all tid man har över? Det känns just nu lite främmande!
 
 
 
 
 
 
Solen har strålat här i helgen men kylan och vinden har inte varit lika trevlig. Det är så skönt att dagarna har blivit längre och att det känns att vårvintern är i antågande.  Endast två veckor kvar till sportlovet :0)

vinterlandskap ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Ett varv i skidspåret ♡
 
 
I helgen har vi  fått mängder med snö så nu är det vinter på riktigt. I går åkte vi ut till "Olles spår" för att åka längdskidor och spåren och naturen var helt perfekta. Ett riktigt inbjudande vinterlanskap. Längs spåret kunde Ville konstatera att han såg både krokodiler och andra varelser av vad snön hade skapat i samspel med träd och stubbar :o)
 
Idag hade vi tänkt göra ett nytt besök i spåret men morgonens snöskottningen blev en för tröttande utmaning för oss. Det får helt enkelt bli avkoppling i soffan efter Villes innebandyträning och hoppas på mindre snö och mer ork för skidor en annan dag ♡