ljusatoner.blogg.se

Välkommen att följa vårt arbete med att skapa ett mysigt och trivsamt hem <3

Lite sightseeing <3

Kategori: Resor

 

 

Några av Londons vackra byggnader <3

 

 

 

Under en vecka fick jag och mina kollegor resa med våra blivande studenter till London för deras första arbetsplatsförlagda lärande utomlands. Det var långa och intensiva arbetsdagar med många praktikbesök. Det blev en hel del stress med ett tight besökschema att följa och hitta till rätt salong i London med omnejds gator. Maffiga och vackra juldekorationer prydde alla gatorna i centrum.

Vi han dock med en liten snabb sightseening där vi lyckades pricka av de mest kända byggnaderna vilket var jätteroligt. Jag är väldigt fashinerad av gamla byggnader & historiska platser och här fanns det verkligen otroligt vackra byggnader! Hit vill jag åka igen och upptäcka staden på nytt dock i lite lugnare tempo.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mässing i olika former ♡

Kategori: Vardagsrum

 

Ny ljusstake till matbordet ♡

 

 Mässing slog ju igenom stort i inredningskretsar för ett par år  och det är först nu som jag riktigt har förälskat mig i den varma metallen. I sommar fick jag ett antal gamla ljusstakar från svärmor som hon köpt på loppis och med lite omsorg så skiner de nu som nya.

Förutom de gamla klassiska ljusstakarna så har jag  också köpt till en ny fin justerbar ljusstake i mässing från Klong. Den får nu pryda matbordet här hemma. Så
nu glimmar det mässing lite här och var i huset. 

 

 

 

 
 
 
 

Ut på jakt <3

Kategori: Aktiviteter

 

På jakt efter nya Pokemons <3

 

 

 

 

Pokemon go är det senast och det allra roligaste av spel just nu tycker Ville! Och visst är det väldigt bra att kunna kombinera ett spel med att gå ut och få motion och samtidigt upptäcka sin omgivning och stad. Här precis brevid vårt kvarter har vi ett riktigt stort och bra pokestop. Så lite då och då går vi hela familjen ut på jakt!