ljusatoner.blogg.se

Välkommen att följa vårt arbete med att skapa ett mysigt och trivsamt hem <3

Utflykt ♡

Kategori: Aktiviteter

 

På väg upp i det blå ♡

 

 

Första etappen är avklarad. Nu är vi incheckade på hotellet och har hunnit fredagsmysa till Let's Dance. Ville har dessutom hunnit checka plan som både har startat och landat. Nu börjar det dock vara  tid för nedvarvning och ladda sömn inför morgondagens stora utflykt. Las Vegas väntar på oss långt där borta! Som vi har längtat att få åka över och hälsa på kusin S med familj.  Nu hoppas jag på en lång och god sömn i natt och att vi får  njuta en härlig frukost i morgon bitti ♡

 

 

 

 

Snart påsk ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Påskriset på plats ♡
 
 
 
 
 
Om några veckor så är det dags att fira påsk och nu är jag i alla fall dekorationsklara här hemma. Det är våra  hemgjorda godisägg & glasägg i kombination med björkris som får ge påskkänslan här hemma. I år kommer vi inte vara på hemmaplan utan påsken blir ganska olik våra tidigare påskhelger. Vi har nämligen glädjen att få åka mot Las Vegas på påskafton där H bror och familj väntar på oss. Det ska bli så otroligt roligt att få åka över och spendera tid med dem och få några dagar med sol, bad och aktiviteter. Vi får se om vi möter någon stor påskhare i Vegas för där kan man väl räkna med att allt kan hända! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lediga dagar ♡

Kategori: Aktiviteter

 
 
Idag blev det en liten runda i skidspåret ♡
 
 
 
 
 
 
Tiden efter jullovet har verkligen kännts tung men har samtidigt gått så fort. Märklig det där hur tiden kan kännas & uppfattas men nu är vi äntligen framme vid det efterlängtade sportlovet.
 
Skönt ska det i alla fall bli att få några extra dagar att både få göra lite vinteraktiviteter och komma ikapp med lite städning & plock även om det känns som att det är det man gör hela tiden!  Det är så mycket jag vill hinna med då jag är ledig och problem är att jag är tidsoptimist! Räknar alltid med att hinna mer än det som är logiskt möjligt!  Jag vill i alla fall hinna med att sätta om lite blommor & göra lite påsk här hemma. Vi får se hur det kommer gå.
 
 
 
 
 

strålande sol ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Gnistrande sol & snö ♡
 
 
 
 
 
 
Förra helgen blev det en tur till Vännäs och Midnattsberget. Det var strålande sol och vårvinterväder! H och barnen åkte skidor men jag valde att ta en promenad i den soliga och vår miljön.  Det är dagar som dessa som man har längtat efter!
 
 
 
 
 
 

semlor ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Korvbrödssemlor ♡
 
 
 
 
 
Detta år är det första sedan jag flyttade hemifrån som jag inte har funnit tid att baka semlebullar. Så i år fick det bli inköpta bullar från Ica Kvantum i korvbrödsform. Väldigt enkla att äta och goda men nog är de hembakade allra godast!  

ikea ♡

Kategori: Aktiviteter

 
 
Drömmer vi eller är det verkligt ♡
 
 
 
 
 
I fredags invigdes ikea här i umeå och det känns faktiskt helt overkligt. Jag hade aldrig trott att vi skulle få den här fantastiska butiken här i stan men nu är det verkligt! Storasyster C från Jämtland kom lagom på besök för invigningen men den roligaste butiken med flest överaskningar är ändå Pmu!Även denna gång blev det några småprylar och ett par möbler som får blir ett litet sommaprojekt.

så skönt ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Granriset har byts ut mot murgröna ♡
 
 
 
 
 
 
Det känns alltid lite extra tomt när julpyntet har plockats bort men samtidigt så skönt. Nu räknar man veckorna fram mot den ljusnande våren och den energikick som ljuset kommer att ge!
 
 
 
 
 

fira ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Sötsaker till pappa ♡
 
 
 
 
 
 
En månad efter julafton är det dags att fira pappa H's födelsedag. Prinsesstårta, damsugare och ballerinakakor bestodstod fikabordet av. Inget hemmabakat alls. Det är  tur det finns godsaker att köpa när dygnets 24h inte räcker till!