ljusatoner.blogg.se

Välkommen att följa vårt arbete med att skapa ett mysigt och trivsamt hem <3

förändring ♡

Kategori: Sovrum

 
Sänggaveln har fått en liten förändring ♡
 
 
Nu har det ändrats om lite här hemma :) Förra året byggde vi en sänggavel och då kunde jag inte bestämma om den skulle ha knappar men nu efter att formligen ha sovit mot saken så kändes det helt rätt! Några släta spikar fick en dusch av den vita sprayen och därefter lite mätning för att bestämma de olika positionerna. 
 
 
 
 

tradition ♡

Kategori: Aktiviteter

 
Uppdukat för kräftskiva ♡
 
 
Traditioner är alltid trevliga och i går hade vi vår årliga kräftskiva tillsammans med två av våra gamla grannar. Konseptet är att vi bjuder in ett nytt par varje år så även om de anstränger sig och är supertrevliga så kommer det dröja inan de blir bjudna på nytt! Så är reglerna! :)
 
Även om vädret var fint i helgen så dukade vi upp inne i garaget.  Ett riktigt bra kompliment även om ett uterum med ljusa glaspartier skulle vara att föredra. Där inne kunde i alla fall vi vuxna  få sitta ostört och ptata och sjunga medans barnen kunde leka inne och ute, utan att konkurera om plats.
 
 
 
 
 

lite nytt ♡

Kategori: Enre/Hall

 
 Ett par nya kökshanddukar ♡
 
 
Häromdagen köpte jag ett par nya kökshanddukar. Ett enkelt och billigt sätt att få lite ny fägring i köket. Den ena handuken fick bli klädsel till stolsdynan i hallen. Kökshanddukar är också en bra grund att sy nya kuddar av  :)